nalepnice i stikeri

Štampanje nalepnica, etiketa, 3D stikera, omota, deklaracija...

Štampanje nalepnica podrazumeva utiskivanje loga Vaše kompanije ili određene marketinške poruke na istu. Nalepnice mogu da se koristi za brendiranje vozila i izloga, reklamiranje i promociju određenih proizvoda, kao i za obeležavanje samih artikala.

Nalepnice

Dizajn i izrada

Dizajn, veličina i oblik nalepnice treba da bude prilagođeni proizvodu koji se deklariše ili u skladu sa Vašom delatnošću. Takođe boje koje na njoj preovlađuju poželjno je da se uklapaju sa bojama loga Vaše firme ili proizvoda koji promovišete.

Copy Centra Akademija nudi Vam mogućnost štampanja nalepnica za sve Vaše potrebe u različitim veličinama, bojama i oblicima. Nudimo Vam kvalitetnu štampu nalepnica na samolepljivom muflon papiru 120-140g/m2 u mat ili sjajnoj varijanti, kao i štampu nalepnica na PVC foliji prilagođenim za spoljnu i unutrašnju upotrebu.

Koristimo materijale renomiranih evropskih brendova sa mat, sjajnim ili polusjajnim površinama, a muflonske nalepnice se dodatno plastificiraju mat ili sjajnom plastifikacijom.

okrugle naravi sam nalepnice

Magnetni stikeri

Možemo da vam ponudimo i izradu magnetnih stikera koji se postavljaju na metalnu površinu bez lepka - pomoću magneta, kao na primer magneti za frižider.

Izrađuju se od magnetne folije koja je printabilna - na koju može da se štampa. Može se seći štancovanjem, makazama ili digitalno tako da možemo da napravimo atraktivne i nepravilne oblike. 

Magnetna folija je dostupna u više različith debljina, širina i dužina, tako da su mogućnosti veoma široke. Takođe osim štampe tu je i mogućnost dorade kao što je kaširanje, plastifikacija, uv lak.

Magnetni stikeri za automobile ili druga vozila

Magnetni stikeri za vozila se prave tako što se kaširaju i dodatno presvlače zaštitnom folijom. Zaštitna folija čuva nalepnicu od udaraca kamenčića i drugih mehaničkih oštećenja.

Magneti za frižider

POŠALJI UPIT

  Radno vreme

  Pon - Pet: 8:00 - 18:00


  Subota: 9:00 - 16:00


  Nedelja: Ne radimo

  NEWSLETTER

  TOP