Štampa podmetača za čaše

marketinške poruke na podmetačima

Podmetači za čaše svojom velikom praktičnom primenom i neograničenom mogućnošću odabira dimenzija, oblika i dizajna uvrstili su se među najtraženije promotivne proizvode. Najčešće su okrugli ili kvadratnog oblika, ali mogu biti i drugih oblika. Kakvi god želite.

podmetaci za case

Kako odabrati pravi dizajn podmetača

Nekoliko saveta kako da dizajnirate podmetač za čaše ili flaše

Dizajn podmetača za čaše je priličan izazov. Voleli bi ste da dizajn bude savršen i prema vašem brendingu i stilu koji nosite. Osim logoa i slogana, šta bi trebalo da bude još na dizajnu podmetača? Kojeg oblika da bude podmetač? Kvadrat, okrugli ili nešto treće? Da li da svi budu isti ili da stavite više različitih dizajna?

Evo nekih smernica koje će vam pomoći u dizajniranju "pravih" podmetača.

Okrugli, kvadratni ili nešto treće?

Dizajn najčešće usmerava kojeg će oblika biti i podmetač. Uglavnom su to okrugli ili kockasti, ali mogu biti i drugih oblika, samo su malo skuplji zbog izrade alata za oblik koji tražite.

Dizajn koji ima kružni oblik je lepši na okruglom podmetaču, dok neki opštiji dizaj se lepše vidi na kvadratu. Takođe, ako imate neki dizajn koji ima puno teksta, onda će biti čitljiviji na kvadratnom podmetaču za čaše.

Koje informacije idu na podmetač?

Društvene mreže su danas sve više popularne i sve je više ljudi koji ih koriste. Nije to više samo mlađa populacija već i osobe u ozbiljnim godinama. Razlikuju se mreže koje generacije koriste, a vi treba da budete na većini ili barem na onoj gde je vaša ciljna grupa.

Postavljanje internet adrese, heštagova i facebook profila na podmetač je jako dobar način da vas pronađu i zaprate na društvenim mrežama.

  • www.internetadresa.rs
  • @vasafirma
  • #podmetacizacase

Odštampajte istoriju firme ili zanimljivosti o piću

Za komunikaciju sa vašom publikom možete staviti istoriju vaše firme na pozadini podmetača za piće ili možete staviti zanimljivosti o piću koje donosite (ako ste ugostitelj). Na ovaj način dajete šansu nekome da nauči više o vama i kompaniji i da mu ostanete u dobrom sećanju.

Nadamo se da smo vam barem malo pomogli u dizajniranju podmetača za čaše.

Štampa podmetača za čaše

U zavisnosti od količine podmetači za čaše štampaju se tehnikom sito, ofset, digitalne štampe ili graviranjem. Štampa se vrši u punom koloru na 350g/m2 kunstdruk papiru obostrano ili samo na jednoj strani ili se mogu gravirati već napravljeni podmetači od plute koje imamo u kockastom ili kružnom obliku.

U skladu sa Vašim željama Copy Centar Akademija Vam nudi po veoma povoljnim cenama i mogućnost dodatnih tehničkih operacija poput zarubljivanja ivica, kaširanja i plastifikacije, kao i izradu podmetača za čaše od različitih vrsta materijala.

podmetaci za case od kartona

POŠALJI UPIT

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 18:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP