Reklamne kese

Reklamne papirne kese

Papirne kese se ubrajaju u grupu najatraktivnijih reklamnih materijala. Moderan dizajn, veliki broj kombinacija boja, oblika i dimenzija rezultirao je jedinstvenim izgledom papirnih kesa za hiljade različitih brendova širom sveta.

ikonica za reklamne kese

Izrada kesa sa logom firme

Papirne kese se proizvode od 170 g/m2 kunstdruka sa mat ili sjajnom plastifikacijom, uz mogućnost ojačanja triplex papirom. Na kvaliteno izrađene kese sa ručkama od papira ili kanapa, može se otisnuti logo Vaše firme ili uraditi neke od dodatnih tehničkih operacija koje će znatno doprineti atraktivnosti Vaših papirnih kesa. 

U skladu sa njihovom prevashodnom namenom Copy Centar Akademija Vam nudi štampu papirnih kesa od najkvalitetnijh materijala uz primenu boja i pomoćnih hemijskih sredstava koji nisu toksični.

izrada kesa luksuzne kese

Ako su vam potrebne kese za piće njih možete pogledati klikom na dugme ispod.

Specijalne ručke na kesama

Ručke su važan element kese i "pričaju posebnu priču". Možete da eksperimentišete u smislu materijala i boja (mogu da budu i višebojne) i tako dobijete visokoluksuznu kesu.

Ručke se izrađuju od satenskih traka, ripsa, kanapa ili nekog sličnog materijala. Ako imate neku ideju javite nam, uglavnom možemo da izvedemo i to.

ručke za papirne kese

POŠALJI UPIT

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za Kese. Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 18:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP