Reklamni blokovi

Promotivni proizvod i sredstvo za rad

Zbog svoje praktičnosti i velikog broja kombinacija formata, poveza i materijala reklamni blokovi su jedan od najrasprostranjenijih vidova promocije pojedinih proizvoda ili delatnosti.

ikonica za reklamne blokove

Papirne kocke i reklamni blokovi

stikeri papirici za pisanjeKorice reklamnih blokova izrađuju se od 300g/m2 kunstdruk papira uz sjajnu plastifikaciju, dok se unutrašnje strane štampaju na 80g/m2 ofsetnoj hartiji. Reklamni blokovi se mogu povezivati lepljenjem, klamovanjem ili metalnom spiralom. U zavisnosti od Vaših zahteva spirala može da se stavi sa leve ili gornje strane bloka.

Pored klasičnih reklamnih blokova sa koricama, Copy Centar Akademija Vam nudi i samolepljive blokčiće. Oblik, dimenzije i broj listova radi se u skladu sa Vašim potrebama, dok se štampa vrši u punom koloru na 90g/m2 ofsetnom papiru.

reklamni blokovi za pisanje

Naša standardna usluga podrazumeva i isporuku štampanog materijala do željene adrese.

Posetite nas na adresi u Ulici Kraljice Natalije broj 43. Vrata naše štamparije otvorena su za sve zainteresovane klijente od 8-23h svih sedam dana u nedelji.

Reklamni blokovi cena

Cena za reklamne blokove se dobija na upit zbog razlike u izradi, vrsti štampe, kvalitetu papire, dodatne obrade i slično.

poruka na zutom papiricu

POŠALJI UPIT

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za Reklamne blokove i Papirne kocke. Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

ruka pise po reklamnom bloku

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 18:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP