ID kartice

Izrada ID kartica

Korporativne ID kartice su proizvod najmodernijih tehnologija današnjice. Organizacije međunarodnih sajmova i seminara danas su nezamislive bez ID-kartica samih učesnika, koje služe za njihovu vizuelnu identifikaciju. 

Mnoge kompanije u svetu koriste ih kao sredstvo za identifikaciju zaposlenih i prema podacima statističara veliki broj firmi je upravo zahvaljujući ID-karticama znatno povećao efikasnost i kontrolu nad svojim kompanijama.

Gift Kartice

Sve popularnije na našem tržištu u poslednje vreme postale su Gift kartice. U zemljama EU i SAD već dugi niz godina Gift kartice su nezaobilazno sredstvo za pridobijanje kupaca velikih trgovinskih lanaca. Uvođenjem Gift kartice u vaše poslovanje privući ćete sve neodlučne kupce i na taj način proširiti obim Vašeg poslovanja. 

Copy Centar Akademija nudi Vam moderan dizajn i kvalitetnu izradu Vaših identifikacionih i gift kartica, koje u skladu sa Vašim željama mogu biti štamapane jednostrano ili dvostrano u punom koloru.

Zaštita kartica plastifikacijom

Ukoliko želite kvalitetnu zaštitu od prljanja i oštećenja Vaših ID kartica nudimo Vam i mogućnost tople plastifikacije, koja će osim primarnog cilja zaštite znatno doprineti atraktivnosti izgleda Vaših ID kartica.

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za CD/DVD. 
Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 18:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP