Reklamni baneri

Roll up baneri

Roll up baneri su veoma rasprostranjen reklamni materijal. To je prenosiv aluminijumski pano sa mehanizmom za razvlačenje. Zbog svojih dimenzija najčešće se koristi prilikom promocija različitih proizvoda i usluga na sajmovima, konferencijama i seminarima.

Ono što je veoma značajno jeste mogućnost zamene grafike, dok se sama konstrukcija može koristiti više puta.

roll up baner

roll up banner ikonica

Dizajn Roll Up Banera

roll ap banerRoll up baneri su u veoma važno marketinško sredstvo, čija je osnovna funkcija da izlagača izdvoji od neposredne konkurencije na sajmu. Prilikom odabira dizajna treba da maksimalno iskoristite njegove dimenzije kako biste se predstavili na što atraktivniji način. 

U Copy Centru Akademija štampa roll up banera se radi na ceradnom platnu ili polipropilenu, koji se zbog svojih svojstava može koristiti i za spoljašnu i za unutrašnju upotrebu. U ponudi imamo više dimenzija Roll up Banera.

Osim što povećavaju svest o Vašem brendu kod pontencijalnih korisnika Vaših usluga, roll up baner, kao vrsta reklamnog materijala veoma je praktičan zbog njegove lake montaže i prenosivosti sa jednog na drugo mesto gde se vrši sama prezentacija.

Roll up banner cena

Cenu za štampu roll up banera možete dobiti na upit popunjavanjem formulara ispod.

POŠALJI UPIT

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za Banere. Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 18:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP