Fotokopiranje

Izrada fotokopija

Fotokopiranje je proces kojim se na brz i jeftin način prave papirne kopije dokumenata, knjiga i drugih grafičkih materijala. Tehnika umnožavanja tekstova ili fotografija u privatne ili službene svrhe postala je deo naše svakodnevice, a zahvaljujući najnovijim tehnološkim dostignućima fotokopiranje knjiga postao je proces od svega nekoliko minuta. 

Copy Centar Akademija nudi Vam umnožavanje materijala malih i velikih formata na najsavremenijim digitalnim mašinama marke Ricoh PRO 907EX, Konica Minolta 1060L i MGI JET VARNISH u rezoluciji od 1.200 dpi. Naše mašine podržavaju težinu papira od 40-360 g/m2 uz mogućnost štampe od 60-90 stranica u minuti, a osim tehnike crno-belog fotokopiranja, kod nas kompletan štampani materijal možete umnožiti i u koloru.

Visok kvalitet svih štampanih proizvoda, niske cene, dostupnost klijentima svih sedam dana u nedelji, idealna lokacija u samom centru grada samo su neki od razloga zašto trebate da posetite naš poslovni prostor u dvorištu Učiteljskog fakulteta u Beogradu

fotokopir masina

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za fotokopiranje. 
Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 18:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP