Koričenje diplomskih, master i doktorskih radova

Tvrdo koričenje diplomskih radova

Diplomski rad u tvrdim koricama je klasičan i najčešći način koričenja. Tvrde korice daju čvrstinu i dugotrajnost vašem diplomskom radu. Na korice možete da stavite naslov i ostali tekst utisnut zlatnim slovima (blindruk). Korice mogu biti raznih boja

Koričenje radova daje vizuelni utisak svakog štampanog materijala. Osnovna funkcija koričenja jeste objedinjavanje svih listova i zaštita samog sadržaja, a pravilnim odabirom izgleda korica i vrste koričenja značajno ćete doprineti elgantnom i profesionalnom izgledu Vaših diplomskih radova i poslovnih prezentacija.
Pojedina dokumenta poput maturskih, diplomskih i doktorskih radova imaju tačno propisan izgled i dimenzije korice, dok je kod štampanih proizvoda kao što su brošure, katalozi ili prezentacije vizuelni izgled korice stvar Vaše kreativnosti i originalnih ideja dizajnera.

Koričenje
Tvrdo koričenje 1200 RSD
Meko koričenje 500 RSD
Štampa Crno-Belo
kom. Jednostrana Obostrana
1-10 9,00 RSD 7,00 RSD
11-20 7,00 RSD 5,00 RSD
21-100 4,40 RSD 4,20 RSD
101-500 3,80 RSD 3,70 RSD
Štampa Kolor
kom. Jednostrana Obostrana
1-10 12,00 RSD 12,00 RSD
11-50 9,00 RSD 9,00 RSD
51+ 7,00 RSD 7,00 RSD
Štampa Kolor High Quality
kom. Jednostrana Obostrana
1-10 32,00 RSD 29,00 RSD
11-50 26,00 RSD 24,00 RSD
51+ 22,00 RSD 20,00 RSD

*NAPOMENA

Obostrana štampa se naplaćuje po strani, ne po listu.

Broj strana se odnosi na ukupan broj strana za štampu koliko sadrže Vaši radovi, a ne broj strana u svakom radu zasebno.

Doktorski i magistarski radovi

Doktorate i magistarske radove uglavnom koričimo sa tvrdim koricama i zlatotiskom na prednjoj korici. Papir koji ide unutra je uglavnom 80g obični papir, ali možemo da stavimo i neki kvalitetniji, sjajniji papir.

Rok izrade je 1-3 dana, mada u nekim slučajevima može biti urađeno i isti dan.

korica diplomskog rada

Tvrdo koričenje radova

Tvrdo koričenje obuhvata papir Vašeg štampanog materijala, koji je zaštićen koricama koje se ne mogu saviti. Tvrdi povez uglavnom se koristi prilikom koričenja projekata, koričenja diplomskih, master, doktorskih radova, kao i za povezivanje knjiga ili veoma retkih kopija. 
Copy Centar Akademija nudi Vam tvrdo koričenje štampanog materijala po najvšim standardima uz mogućnost zlatotiska na Vašim knjigama ili stručnim radovima.

Meko koričenje

Ako želite da vaš rad ne bude skup, a da i dalje izgleda lepo onda idite na meko koričenje. Kao alternativa tvrdom koričenje omogućuje povezivanje do 300 strana štampanog materijala.

Zbog svoje pristupačne cene meko koričenje svoju veliku primenu pronašlo je prilikom štampe knjiga i obimnijih prezentacija.

U cilju što atraktivnijeg izgleda Vaših brošura i udžbenika Copy Centar Akademija nudi Vam i mogućnost sjajne ili mat plastifikacije Vašeg mekog poveza.

Spiralno koričenje

Spiralno koričenje plastičnom spiralom trenutno je najpopularniji vid koričenja štampanog materijala kod nas. Plastična spirala omogućuje povezivanje do 500 strana i pored svoje dugotrajnosti, materijali koji su ukoričeni na ovakav način mogu lako da se dopune i raskoriče.

Koričenje uz pomoć žičane spirale je znatno dugotrajniji i vizuelno elegantniji vid od koričenja plastičnom spiralom. Metodom povezivanja žicom materijali ukoričeni na ovakav način mogu biti otvarani za 360˚. Žičana spirala omogućuje povezivanje do 280 listova i idealna je za povezivanje poslovnih prezentacija, projekata, maturskih radova, brošura, seminarskih radova...

Koričenje radova spiralom

POŠALJI UPIT

  Radno vreme

  Pon - Pet: 8:00 - 18:00


  Subota: 9:00 - 16:00


  Nedelja: Ne radimo

  NEWSLETTER

  TOP