Koričenje diplomskih, master i doktorskih radova

Koričenje radova daje vizuelni utisak svakog štampanog materijala. Osnovna funkcija koričenja jeste objedinjavanje svih listova i zaštita samog sadržaja, a pravilnim odabirom izgleda korica i vrste koričenja značajno ćete doprineti elgantnom i profesionalnom izgledu Vaših diplomskih radova i poslovnih prezentacija.
Pojedina dokumenta poput maturskih, diplomskih i doktorskih radova imaju tačno propisan izgled i dimenzije korice, dok je kod štampanih proizvoda kao što su brošure, katalozi ili prezentacije vizuelni izgled korice stvar Vaše kreativnosti i originalnih ideja dizajnera.

Doktorski i magistarski radovi

Doktorate i magistarske radove uglavnom koričimo sa tvrdim koricama i zlatotiskom na prednjoj korici. Papir koji ide unutra je uglavnom 80g obični papir, ali možemo da stavimo i neki kvalitetniji, sjajniji papir.

Rok izrade je 1-3 dana, mada u nekim slučajevima može biti urađeno i isti dan.

Tvrdo koričenje radova

Tvrdo koričenje obuhvata papir Vašeg štampanog materijala, koji je zaštićen koricama koje se ne mogu saviti. Tvrdi povez uglavnom se koristi prilikom koričenja projekata, koričenja diplomskih, master, doktorskih radova, kao i za povezivanje knjiga ili veoma retkih kopija. 
Copy Centar Akademija nudi Vam tvrdo koričenje štampanog materijala po najvšim standardima uz mogućnost zlatotiska na Vašim knjigama ili stručnim radovima.

Meko koričenje

Omogućuje povezivanje do 300 strana štampanog materijala. Zbog svoje pristupačne cene meko koričenje svoju veliku primenu pronašlo je prilikom štampe knjiga i obimnijih prezentacija.
U cilju što atraktivnijeg izgleda Vaših brošura i udžbenika Copy Centar Akademija nudi Vam i mogućnost sjajne ili mat plastifikacije Vašeg mekog poveza.

Spiralno koričenje

Spiralno koričenje plastičnom spiralom trenutno je najpopularniji vid koričenja štampanog materijala kod nas. Plastična spirala omogućuje povezivanje do 500 strana i pored svoje dugotrajnosti, materijali koji su ukoričeni na ovakav način mogu lako da se dopune i raskoriče.

Koričenje uz pomoć žičane spirale je znatno dugotrajniji i vizuelno elegantniji vid od koričenja plastičnom spiralom. Metodom povezivanja žicom materijali ukoričeni na ovakav način mogu biti otvarani za 360˚. Žičana spirala omogućuje povezivanje do 280 listova i idealna je za povezivanje  poslovnih prezentacija, projekata, maturskih radova, brošura, seminarskih radova, bukleta.

POŠALJI UPIT

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za koričenje. 
Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 18:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP