Pozivnice i čestitke

Poslovne pozivnice

Pozivnice i čestitke su specifična vrsta reklamnog materijala namenjene određenom broju korisnika Vaših usluga i sa određenim povodom. Pored štampe poslovnih pozivnica, nudimo Vam kvalitetnu izradu unikatnih čestitiki i pozivnica za privatne proslave poput venčanja, rođendana ili krštenja.

Izrada pozivnica

Štampanje pozivnica je jedan od najlepših i najelegantijih načina da pozovete nekog da dođe i da proslavi sa vama neki događaj koji organizujete, bilo da je to poziv za poslovnu proslavu, venčanje, krštenje ili neki seminar. Nisu sve pozivnice iste za sve prilike kao na primer pozivnica za venčanje ili korporativna pozivnica, tako da možemo da vam preporučimo više različitih tipova i vrsta pozivnica za vaš događaj i da vas posavetujemo kako bi ona trebalo da izgleda.

Štampanje pozivnica

Bilo da štampate 100 ili 10.000 pozivnica, naše pozivnice i čestitke se štampaju u punom koloru na 350 g/m2 kunstdruku ili na nekom papru po želji. Copy Centar Akademija Vam nudi izradu pozivnica i čestitki različitih oblika i veličina uz mogućnost dodatnih tehničkih operacija poput UV parcijalnog laka, tople plastifikacije, zlatotiska i reljefne štampe ili dodavanje mašnica ili traka od satena ili nekog drugog materijala.

POŠALJI UPIT

  stampana pozivnica sa potpisom

  Radno vreme

  Pon - Pet: 8:00 - 18:00


  Subota: 9:00 - 16:00


  Nedelja: Ne radimo

  NEWSLETTER

  TOP