ID kartice

 

Korporativne ID kartice su proizvod najmodernijih tehnologija današnjice. Organizacije međunarodnih sajmova i seminara danas su nezamislive bez ID-kartica samih učesnika, koje služe za njihovu vizuelnu identifikaciju. 
Mnoge kompanije u svetu koriste ih kao sredstvo za identifikaciju zaposlenih i prema podacima statističara veliki broj firmi je upravo zahvaljujući ID-karticama znatno povećao efikasnost i kontrolu nad svojim kompanijama.


Gift kartice
Sve popularnije na našem tržištu u poslednje vreme postale su Gift kartice. U zemljama EU i SAD već dugi niz godina Gift kartice su nezaobiolazno sredstvo za pridobijanje kupaca velikih trgovinski lanaca. Uvođenjem Gift kartice u vaše poslovanje privući ćete sve neodlučne kupce i na taj način proširiti obim Vašeg poslovanja.
Copy Centar Akademija nudi Vam moderan dizajn i kvalitetnu izradu Vaših identifikacionih i gift kartica, koje u skladu sa Vašim željama mogu biti štamapane jednostrano ili dvostrano u punom koloru. Ukoliko želite kvalititenu zaštitu od prljanja i oštećenja Vaših ID kartica nudimo Vam i mogućnost tople plastifikacije, koja će osim primarnog cilja zaštite znatno doprineti atraktivnosti izgleda Vaših ID kartica.

Sva prava zadržana © 2015 Copy Centar Akademija